Előételek

Halászlé bográcsban – Harcsából és pontyból főzve, friss kenyérrel

Füstölt keszegpástétom – Házi pirítóssal és lilahagymával

Kovászos uborkaleves – Hidegen tálalva, kapros tejföllel

Balatoni bruschetta – Tónhalas krémmel, paradicsommal és zöldfűszerekkel

Főételek – Halételek

Sült fogasfilé mandulás bundában – Petrezselymes burgonyával

Rántott süllőfilé – Házi tartármártással és hasábburgonyával

Harcsapaprikás túrós csuszával – Hagyományos tejfölös tálalásban

Ponty roston – Friss nyári salátával

Balatoni halburger – Fogasfiléből, lilakáposzta salátával

Főételek – Húsos fogások

Kacsacomb konfitálva – Vörösboros káposztával és dödöllével

Marhapofa vörösboros szaftban – Puliszkával tálalva

Rántott sertésszelet (Balatoni bécsi) – Házi savanyúsággal és krumplipürével

Csirkemell bazsalikomos töltelékkel – Mediterrán zöldségekkel

Vegetáriánus ételek

Grillezett gomolya zöldfűszeres salátával

Sütőtökös rizottó tökmagolajjal

Lecsó házi tojással – Friss kovászos kenyérrel

Cukkini tócsni fokhagymás tejföllel

Desszertek

Túrógombóc baracklekvárral és vaníliás tejföllel

Házi rétes (meggy, túró, alma variációk)

Balatoni habos mogyorótorta – Diós piskóta, mogyorókrém, habcsókkal koronázva

Ételek és menük