Előételek
Halászlé bográcsban – Harcsából és pontyból főzve, friss kenyérrel
Füstölt keszegpástétom – Házi pirítóssal és lilahagymával
Kovászos uborkaleves – Hidegen tálalva, kapros tejföllel
Balatoni bruschetta – Tónhalas krémmel, paradicsommal és zöldfűszerekkel
Főételek – Halételek
Sült fogasfilé mandulás bundában – Petrezselymes burgonyával
Rántott süllőfilé – Házi tartármártással és hasábburgonyával
Harcsapaprikás túrós csuszával – Hagyományos tejfölös tálalásban
Ponty roston – Friss nyári salátával
Balatoni halburger – Fogasfiléből, lilakáposzta salátával
Főételek – Húsos fogások
Kacsacomb konfitálva – Vörösboros káposztával és dödöllével
Marhapofa vörösboros szaftban – Puliszkával tálalva
Rántott sertésszelet (Balatoni bécsi) – Házi savanyúsággal és krumplipürével
Csirkemell bazsalikomos töltelékkel – Mediterrán zöldségekkel
Vegetáriánus ételek
Grillezett gomolya zöldfűszeres salátával
Sütőtökös rizottó tökmagolajjal
Lecsó házi tojással – Friss kovászos kenyérrel
Cukkini tócsni fokhagymás tejföllel
Desszertek
Túrógombóc baracklekvárral és vaníliás tejföllel
Házi rétes (meggy, túró, alma variációk)
Balatoni habos mogyorótorta – Diós piskóta, mogyorókrém, habcsókkal koronázva