ÁSZF

A qretlap.hu (továbbiakban “Szolgáltató”) és a felhasználó (“Felhasználó”) közötti szerződés a qrétlap szolgáltatás igénybevételéről. FIGYELEM! A qrétlap szolgáltatást nem áll módunkban kalóz és spam weboldalak számára nyújtani. Ezt a szabályzatot megszegő felhasználói fiókot figyelmeztetés NÉLKÜL eltávolítjuk.

1) Fizetés A szolgáltatás igénybevétele díjmentes.

2) A qrétlap szolgáltatás igénybevétele: Ön elfogadja, hogy a qrétlapját az általánosan elfogadott szabályok, törvények szerint üzemelteti, és a web oldal látogatóit, a szolgáltatót, valamint a szolgáltatásunk egyéb használóit károsító tevékenységgel nem foglalkozik. Ön elfogadja, hogy aktív vagy passzív spam-nek minősíthető tevékenységgel nem foglalkozik, beleértve a spam anyag elhelyezését a hálózati konferenciákon, fórumokon, vagy a kéretlen információ tömeges elküldését bármilyen formában. Mindenféle spam tevékenység a qrétlapja azonnali felszámolásához vezet. Elfogadja, hogy a qrétlapján esetlegesen beillesztett képek/médiaelemek/programok nem terhelhetik le, és a szerver összes terhelhetőségének a 10%-os határát nem léphetik át. Az ilyen fajta túlterhelést tömeges üzenetküldési program, nagy terjedelmű videó- és hanganyag beillesztése, stb. okozhatja. A beillesztett Médiaelemei minden esetben jogtiszták. Az oldalon található képek, ikonok és médiaelemi mind jogtiszták és szabadon felhasználhatók – annak érdekében, hogy ez így is maradjon, Ön nem tölt fel további média elemeket, de beillesztésre ugyanakkor van módja. Ez esetben azonban kérjük, hogy minden alkalommal ügyeljen, hogy a beillesztett tartalom jogtiszta legyen. A beillesztett tartalmakért a szolgáltató felelősséget nem vállal, annak jogi következményei a felhasználót terhelik.

3) Jogi megjegyzések: A szolgáltató mindent megtesz a szerver és a szoftverrendszer megbízhatóságáért. Mindazonáltal Ön beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem vállalja a felelősséget a lehetséges károkért, amik a kapcsolatszakadás, a szerver offline állapotba kerüléséből vagy technikai okokból bekövetkezik. A felelősség elhárítása magába foglalja a szerver elérhetetlensége miatti károkat, az Ön adatbázisa eltorzítását vagy megsemmisülését, valamint lemaradást a nyereségről.

4) A szolgáltatás felmondási ideje és feltétele: A szerződés a megrendeléstől számítva három hónapig érvényes, kivéve, ha más időtartamban állapodunk meg. Az időtartam elteltével az egyezményt azonos időre automatikusan felújítjuk, kivéve ha más időtartamban állapodunk meg, vagy ha lemond a szolgáltatásról. Szerződés felmondás esetén, önnek csak annyi a dolga, hogy törli a létrehozott qrétlapját és a regisztrációját. A szolgáltató jogosultnak tekinti magát, hogy a jelen egyezményt egyoldalúan felmondja és a Weboldalát azonnal eltávolítsa abban az esetben ha:
a) Ön az egyezmény valamelyik cikkét, vagy feltételét, vagy Magyarország valamelyik idevonatkozó törvényét megszegi.
b) Ön a web oldalán a bírósági szabályozást sértő anyagot helyez el.
c) Ön illegális adatokat helyez el, többek között:
• kalózmásolatok
• hacker archívumok és programok
• kalóz oldalak
• felnőtteknek szóló, pornografikus tartalmú oldalak
• licensz nélküli zenét (MP3 fájlokat) tartalmazó és terjesztő oldalak.
• torrent oldal, vagy ahhoz szorosan kapcsolódó tracker oldal
d) Ön spam tevékenységgel foglalkozik
A szolgáltató nem vállalja a felelősséget a szerveren elhelyezett adatok biztonságáért abban az esetben, ha a web oldalát a fent említett okok miatt eltávolítja.

5) A felek felelőssége: Ön elfogadja, hogy minden a web oldalával kapcsolatos költséget kifizet, beleértve a perköltségeket és az ügyvédi költségeket. Az egyezmény tartalma a szolgáltató és Felhasználó között semmiféle társulati viszonyt nem létesít. A felek megerősítik és elfogadják, hogy a szolgáltató semmiféle viszonya nincs a Felhasználó qrétlapjának adataival és tartalmával, kivéve a web oldal működtetéséhez szükséges tevékenységet.

6) Biztonsági intézkedések/szoftver környezet: Ön megerősíti és elfogadja, hogy teljes felelősséget vállal a qrétlapján elhelyezett összes adat sértetlenségéért, pontosságáért és valóságtartalmáért. Ön elfogadja, hogy sem a szolgáltató tulajdonát nem igyekszik feltörni, sem más kárt nem okoz a szolgáltatónak, valamint a szolgáltató ügyfeleinek. Ön megerősíti és beleegyezik abba, hogy a szolgáltató nem biztosít technikai támogatást az Ön által létrehozott qrétlap számára.

7) QRétlap tartalma: A szolgáltató gyakorolja a szólásszabadságot. Az összes szolgáltatásunkat szigorúan legális célokból veheti igénybe. Amíg a qrétlap oldala adatai nem ütköznek bele semmiféle törvényekbe, az illető adatokat felteheti az oldalára. Szigorúan tilos a törvények engedélyezése nélkül bármilyen információt, adatot vagy anyagot közvetíteni, tárolni vagy közölni. Ide tartoznak a többiek között a szerzői jog által védett adatok, fenyegetéseket, illetlenségeket tartalmazó lapok stb.
Ön megerősíti és beleegyezik, hogy a web oldalán, az ön által elhelyezett információért teljes felelősséget vállal.
Annak ellenére, hogy a szolgáltató soha nem fogja kiadni harmadik félnek, és bizalmasan fogja kezelni az Ön bizalmas információit, szolgáltató együtt fog működni minden törvényes nyomozással, ha Felhasználót a törvények megsértésével gyanúsítják.

Szolgáltató adatai
A szolgáltató magánszemély, a szolgáltatást hobbiból nyújtja. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info [kukac] qretlap [pont] hu
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: https://megacp.com/

IRÁNY A FŐOLDALRA

 

ÁSZF